Sziasztok!

Hallottatok már az Immunrendszer rendőrségről és a Vitamin bajnokokról? Ők ketten együtt dolgozva tesznek azért nap, mint nap, hogy egészségesek és erősek lehessünk. Ahhoz, hogy ők jól tudjanak harcolni értünk, nekünk is tennünk kell! A Vitamin bajnokok gyorsan elfáradnak, és mindig szükségük van külső erősítésre. Ezért fontos, hogy minden nap fogyasszunk zöldséget, gyümölcsöt, mert a zöldségekben és gyümölcsökben csak úgy hemzsegnek ezek az erős harcosok! Megvédenek minket a betegségektől, fertőzésektől. Fontos, hogy lehetőségeink szerint minél többet együnk nyers zöldségeket és gyümölcsöket, mert ezekben van a legtöbb Vitamin! Ők segítenek, hogy szépek legyenek a fogaink, erősek az izmaink, szép a hajunk. Nekik köszönhetjük, hogy minden nap felhőtlenül tudunk játszani!

 

Ha lehetőséged van, te is egyél sok zöldséget-gyümölcsöt!

 

Mi is az iskolagyümölcs-program?
Biztosan ti is tudjátok már, mennyire fontos, hogy minden nap egyetek gyümölcsöt (erősek és egészségesek lesztek tőle). Ebben segít nektek az iskolagyümölcs-program. Ezen keresztül szerveztük meg, hogy ti minden héten kapjatok gyümölcsöt vagy zöldséget az iskolában! Így már nem csak otthon tudtok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani, hanem az iskolában is.

 

Gyerekeknek szóló oldalainkon megpróbálunk összegyűjteni néhány olyan írást, játékot, melyek Titeket is érdekelhetnek. A gyűjteményt folyamatosan frissítjük, és bármilyen ötletet, írást, rajzot szívesen fogadunk az iskolagyumolcs{kukac}fruitmarketing.hu email címen!

Jó szórakozást, jó egészséget!

bohoc-vagva-a4