A 2012-es, "VITAMINRENDŐRSÉG" című plakátpályázatunk nyertesei:

I. korcsoport

I. helyezett plakát: KTKT Általános Iskola és Középiskola Császártöltési Általános Iskola, Császártöltés, 2. osztály. Felkészítő: Bakné Márin Erzsébet, nyeremény: 50 000 Ft

II. helyezett plakát: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Szécsény, 2.b osztály. Felkészítő: Buga Lászlóné, nyeremény: 40 000 Ft

III. helyezett plakát: Perczel Mór Általános Iskola, Cikó, 1. osztály. Felkészítő: Schäfer Csaba Helmutné, nyeremény: 30 000 Ft

II. korcsoport

I. helyezett plakát: Földváry Károly Általános Iskola, Tápióbicske, 4.b osztály. Felkészítő: Nagy Anikó, nyeremény: 50 000 Ft

II. helyezett plakát: II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Szécsény, 3.c osztály. Felkészítő: Vincze Lászlóné, nyeremény: 40 000 Ft

III. helyezett plakát: KTKT Általános Iskola és Középiskola Herpai Vilmos Általános Iskolája, Fülöpszállás, 3. osztály. Felkészítő: Tengölics Margit, nyeremény: 30 000 Ft

Különdíjasok (a színházi előadás nyertesei):

1. Apáczai Csere János Általános Iskola, Váchartyán
2. II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Szécsény

Minden résztvevőnek köszönjük a beküldött pályamunkáját, a díjazottaknak gratulálunk. Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Fruitmarketing Kft. plakátpályázatot hirdet a vele iskolagyümölcs programban szerződött iskolák alsó tagozatos osztályai részére, két korcsoportban.

A pályázat célja: tanulók zöldség-gyümölcsfogyasztásának és egészséges életmódjának ösztönzése.
A pályázat címe: „VITAMINRENDŐRSÉG”

Ebben a témában várjuk az alkotásokat, fontos, hogy kapcsolatos legyen a mindennapi zöldség-és gyümölcsfogyasztással és szemléltesse a zöldségek, gyümölcsök jótékony hatását egészségünkre.

Pályázni 2 korcsoportban lehet:
• I. korcsoport (1-2. osztályok): A3-as méretű fekvő vagy álló helyzetű bármilyen technikával készült plakát készítése
• II. korcsoport (3-4. osztályok): A3-as méretű fekvő vagy álló helyzetű bármilyen technikával készült, reklámszöveggel vagy szlogennel ellátott plakát készítése.

Általános nevezési feltételek:
• egy osztály csak egy alkotással vehet részt a pályázaton
• a plakátok hátuljára kérjük olvashatóan feltüntetni: plakát címe, iskola megnevezése, címe, telefonszáma, a rajzot készítő osztály neve, osztályfőnök neve és e-mail címe. A nyerteseket ugyan közzétesszük honlapunkon, de a győztesek osztályfőnökeit szeretnénk e-mail-ben is értesíteni.

A plakátokat a Fruitmarketing Kft. részére a „VITAMINRENDŐRSÉG -plakátpályázat” jelöléssel kell elküldeni a következő címre:
Fruitmarketing Kft. 6237 Kecel, Vágóhíd u. 1.

Beküldési határidő: 2012. április 2-tól (postai bélyegző) 2012. május 2-ig (postai bélyegző)
Eredményhirdetés: 2012. május 8-án lesz a www.fruitmarketing.hu/iskolagyumolcs weboldalon.

Korcsoportonként a legjobb 3 pályaművet díjazzuk az alábbiak szerint:

I. korcsoport Nyeremény II. korcsoport Nyeremény
1. helyezett: 50.000.-Ft 1. helyezett: 50.000.-Ft
2. helyezett: 40.000.-Ft 2. helyezett: 40.000.-Ft
3. helyezett: 30.000.-Ft 3. helyezett: 30.000.-Ft

Ha egy iskolából (tagintézményből) minden alsós osztály egyszerre indul a pályázaton és erről a plakátokkal egy időben igazolást küld, akkor az első 2 beküldő intézmény különdíjat kap: egy budapesti színházi társulat zenés gyerekelőadást tart az iskolájukban.

A beérkezett munkákból kiállítást rendezünk a 2012. június 8-9-én megrendezésre kerülő a KECELI MEGGYFESZTIVÁL-on.

A plakátpályázat díjazott alkotásai felkerülnek a Fruitmarketing Kft honlapjára. A beküldött műveket a pályázat kiírója nem küldi vissza, felhasználhatja bármilyen kiadványába, kiállításra. Kérdéseiket az iskolagyumolcs{kukac}fruitmarketing.hu címre várjuk. A pályázati kiírás részletes ismertetése itt található (.pdf).

Jó munkát, jó egészséget!

További információk a Fruitmarketing Kft. által meghirdetett „Az egészség 6alma - plakátpályázat”-tal kapcsolatban:

- A pályázat célja a tanulók zöldség-gyümölcsfogyasztásának és egészséges életmódjának ösztönzése.

- A pályázaton csak a Fruitmarketing Kft.-vel az iskolagyümölcs programban almaszállításra szerződött iskolák indulhatnak.

- Amennyiben egy iskola több tagintézményből áll, a tagintézmények bármely alsó tagozatos osztálya pályázhat.

- Egy osztály csak egy alkotással vehet részt a pályázaton

- A pályázat témája bármi lehet, ami kapcsolható az Iskolagyümölcs Programhoz, a gyermekek (és felnőttek) gyümölcsfogyasztásához, illetve az egészséges életmódhoz, táplálkozáshoz.

- A plakátok mérete egységesen A3-as lehet.

- A plakátok kivitelezése során bármilyen technika alkalmazható, de lehetőleg közös alkotásként készüljenek.

- A plakátok hátuljára kérjük olvashatóan feltüntetni a plakát címét, az iskola megnevezését és pontos címét, telefonszámát, a rajzot készítő osztály nevét, az osztályfőnök (vagy a pályázatért felelős tanító) nevét és e-mail címét.

- A postán beküldött vagy a személyesen beadott pályázatokat a Fruitmarketing Kft. érkezteti, regisztrálja. A Fruitmarketing Kft. csapata a pályamű befogadását saját hatáskörben elutasíthatja, ha azt nem a kiírásnak megfelelő módon nyújtják be.

- A plakátokat a Fruitmarketing Kft. részére a „Az egészség 6alma - plakátpályázat” jelöléssel postai úton küldjék el a következő címre:

Fruitmarketing Kft. 6237 Kecel, Vágóhíd u. 1.

- Beküldési határidő: 2011. március 7-től (postai bélyegző) 2011. április 7-ig (postai bélyegző)

A március 7-e előtti és április 7-e utáni postai bélyegzővel ellátott pályázatokat kizárjuk.

- Eredményhirdetés: 2011. április 21-én lesz a www.fruitmarketing.hu/iskolagyumolcs weboldalon, illetve a győztes osztályfőnököket e-mail-ben is értesítjük.

- Díjazás: korcsoportonként a legjobb öt pályaművet díjazzuk

I. korcsoport

Nyeremény

II. korcsoport

Nyeremény

1. helyezett:

60.000.-Ft

1. helyezett:

60.000.-Ft

2. helyezett:

50.000.-Ft

2. helyezett:

50.000.-Ft

3. helyezett:

40.000.-Ft

3. helyezett:

40.000.-Ft

4. helyezett:

30.000.-Ft

4. helyezett:

30.000.-Ft

5. helyezett:

20.000.-Ft

5. helyezett:

20.000.-Ft

Különdíjak:
- Az első 150 beérkezett érvényes plakátot 2 darab, az utána beérkező 350 plakátot pedig 1 darab 5 literes 100%-os almalével jutalmazzuk.

- Ha egy iskolából (tagintézményből) minden alsós osztály indul a pályázaton, akkor az első 4 beküldő intézmény különdíjat kap: egy budapesti színházi társulat zenés gyerekelőadását helyben, iskolájukban, amennyiben helyszínt biztosítanak hozzá. Az előadás további feltétele, hogy az iskola igazgatója hivatalos levélben igazolja az iskolájában működő alsó tagozatos osztályok számát. A színházi előadás helyszínéről, időpontjáról, a lebonyolításhoz szükséges technikai feltételekről a Fruitmarketing Kft. telefonon vagy e-mailben egyeztet az iskola igazgatójával. Ha holtverseny alakul ki az első 4 helyért (egy nap több iskola küldi el), akkor a zsűri dönti el, hogy ki részesül a különdíjban.

- A plakátpályázat díjazott alkotásai felkerülnek a Fruitmarketing Kft. honlapjára, illetve a beérkezett munkákból kiállítást rendezünk a 2011. június 10-11-én megrendezésre kerülő KECELI MEGGYFESZTIVÁL-on.

- A beküldött műveket a pályázat kiírója nem küldi vissza, és a pályázó hozzájárul, hogy a Fruitmarketing Kft. felhasználhatja azokat bármilyen kiadványában, illetve kiállítási célra.

További kérdéseiket az iskolagyumolcs{kukac}fruitmarketing.hu címre várjuk.

Jó munkát, jó egészséget!